Heidi Lisette Strandholt den 20-05-2015
    Kære alle

Det er mig en stor fornøjelse at invitere jer alle til Talentskolens første årlige ’Facit’.

FACIT hedder den minifestival som Talentskolen arrangerer i den sidste weekend i maj. FACIT er resultatet af elevernes mange timers arbejde på skolen igennem det sidste år.
    Publikum kan få fire kortfilmpremierer, to teaterforestillinger, en kunstfernisering og en bogudgivelse med litteraturoplæsning i løbet af de tre dage festivalen varer. Alle arrangementerne er gratis, men hvis man vil være sikker på at få pladser til teaterforestillingerne ’Lykke’ og ’Requiem’, skal man reservere via email til: makso@naestved.dk

Ligesom Talentskolen er spredt ud på flere lokaliteter i Næstved vil også festivalen være spredt ud i byen. Rønnebæksholm, Grønnegade Teater, Børnekulturhuset og Nordisk Film Biografer Næstved er nogle af de steder, Talentskolen samarbejder med, hvor eleverne præsenterer deres værker.

2015 er året, hvor Talentskolen for første gang afslutter et skoleår med festivalen FACIT. Henover skoleåret har eleverne gang i mange forskellige projekter og får besøg af professionelle kunstnere, performere, skuespillere og filmfolk, der øser ud af deres viden. Alt det kommer der resultater ud af, som ikke bare skal ende på hylderne, men som skal sendes ud i verden og præsenteres på den bedste og flotteste måde. Fra nu af kan du hvert år fremover sætte kryds i kalenderen i den sidste weekend i maj, for her er Talentskolens årlige FACIT.
    Hvis man ikke når at se vores kortfilm i løbet af festivalen, kan man efterfølgende se dem på Internettet via skolens hjemmeside. På hjemmesiden kan du også se det fulde program: http://www.talentskolen.nu/facit-talentfestival/

Venlig Hilsen
    Kathrine Olldag Mazanti
    Talentskolen

Heidi Lisette Strandholt den 19-05-2015
    Fritids og ungdomsklubben Supernova afholder åbent hus onsdag den 3. juni kl. 15.00-17.00.
    Se vedhæftede.